Stomatolozi, dovodimo vam PACIJENTE!

Ako ste poželeli da imate nove pacijente iz inostranstva, ili pak nove pacijente iz naše zemlje, mi ih DOVODIMO VAMA!

Kome dovodimo pacijente?

Mi tražimo Vaše idealne pacijente i pričamo im priču o Vašoj uspešnoj ordinaciji i Vašem brendu. Zainteresujemo ih da dođu kod Vas i poklone Vam poverenje. Znamo kako to da uradimo i posvećeni smo tome!
 • Stomatolozi (pojedinci)

  Vi ste stomatolog sa sopstvenom praksom ili možda radite kod nekog - naš transformacijski rad povezuje nove kupce sa vama.

 • Ordinacije

  Mi dišemo ordinacije! Bilo da ste u fazi ideje ili razrade posla, naš rad je usmeren na dovođenje vaših budućih pacijenata i vašu budućnost.

 • Klinike

  Naš rad sa klinikama kreće se od onih srednje veličine do velikih klinika, orijentisanih pre svega na dentalni turizam.

Kada smo vam potrebni?

Kreirali smo naš uspešan tim da bismo vam pomogli da se fokusirate na vaše uspešno poslovanje. Sve što radimo je usmereno na to da vašoj zubarskoj prakci bude brz povraćaj vaše investicije.
 • Potrebno vam je strateško pozicioniranje brenda za vaše poslovanje i usluge

  Mi smo stekli ogromno preduzetničko iskustvo koje nam omogućava da ne samo povežemo sve tačke poslovanja, već da pomognemo pojedincima i brendovima da brzo pronađu KLIJENTE i napreduju, čak i pre nego što su započeli poslovanje. Izgradnja svesti o brendu je izazovna i veoma kreativna aktivnost. Za to su potrebni vreme i resursi za kreativnost. Što pre započnete, to bolje.

 • Rastete i treba vam povećanje prodaje i osvajanje novih tržišta

  Povećanje tržišnog udela i nalaženje novih tržišta i novih klijenata ne dolazi samo po sebi time što u ponudi imate kvalitetne i skupe proizvode i usluge. Mi radimo na stvaranju izuzetne i trajne komunikacije između vas i vaših sadašnjih i budućih pacijenata. Šta god da komunicirate on-line, mi ćemo iskoristiti svaku mogućnost da ispričamo vašu priču. Stvaramo iskustva koja iznenađuju, oduševljavaju i odjekuju.

 • Sve što mi radimo za vas, usmereno je na brz povraćaj vaše investicije

  Razumemo snagu iskustva sa vašim brendom i pomažemo vam da se čvrsto povežete sa svojim pacijentima. Bez obzira da li je vaš cilj da povećate prodaju, da se probijete na neka nova tržišta ili da povećate posao samo u najprofitabilnijem segmentu, mi vam pomažemo da se to i dogodi. Počinjete i treba vam strateško pozicioniranje brenda za vaše poslovanje, proizvode i usluge? Pomažemo vam da uspete!

Šta mi to tačno radimo?

Naša glavna snaga leži u našoj sposobnosti da lako vidimo „globalnu sliku“ i da integrišemo poslovnu strategiju sa strategijom brenda, stvarajući moćna rešenja koja donose rezultate.
 • Definisanje

  Prvo ćemo pričati sa vama da bismo potpuno razumeli vas, vaše tržište i sveobuhvatno razumeli vaše potrebe. Analiziraćemo sadašnje i buduće trendove pre nego što sve pokrenemo.

 • Strategija

  Ovde počinje magija! Jednom kada smo prikupili sve potrebne podatke, uveli smo u našu magiju, osmislili i primenili ozbiljnu strategiju koja će vas izdvojiti od svih ostalih.

 • Kreacija

  Sada kada imamo spremne podatke i strategiju, promovisaćemo vaš brend sa neodoljivom ponudom za pacijente, što pomaže vaš rast i olakšava nalaženje novih pacijenata.

 • Pacijenti su VAŠI!

  Kada se završi kreativna faza stvaranja on-line identiteta, razvijamo i testiramo kanale komunikacije, da bismo osigurali da se vizija i vrednosti vašeg brenda pretoče u nove pacijente.

Kako mi to radimo?

Naš standardni proces poslovanja je prvo temeljno razumevanje vašeg poslovanja. To je ključ za postizanje pravih rešenja, koja postižu vaš krajnji cilj. Mi to zovemo „VIP Strategija“
 • V I Z I J A

  Zašto vaša ordinacija/klinika postoji? Ko su vaši idealni pacijenti i kako im vi pomažete? Mi istražujemo dublje da dođemo do suštine, do vaše svrhe, te da nađemo najoptimalniji način da vas povežemo sa srcima i umovima vaših pacijenata. U pitanju su pozitivne vrednosti vašeg brenda, koje stoje iza vašeg uspešnog poslovanja i koje utiču na kulturu vaše ordinacije ili klinike.

 • I D E N T I T E T

  Vaša autentičnost je vaša „jedinstvena prodajna ponuda“. Šta vas izdvaja od svih ostalih? U šta verujete? Kako se odnosite prema pacijentima? Šta je vaš razvojni put i koji je vaš poslovni cilj? Sposobnost da jasno predstavite jedinstvenost vaše ordinacije ili klinike na nadahnjujući i privlačan način često je razlika između izdvajanja iz gomile ili utapanja u nju.

 • P O S A O

  Koliko efikasno komunicirate potencijalnim pacijentima ko ste i šta radite? Kako uopšte birate nove proizvode i usluge koji privlače nove pacijente i pretvaraju ih u lojalne pacijente? Mi vam pomažemo da kombinujući vaš brend i biznis strategiju spajamo sve kockicce zajedno u savršenom skladu i dovodimo nove pacijente, od kojih mnogi postaju vaši POSLOVNI PRIJATELJI!

Kako izgleda proces akvizicije vaših potencijalnih klijenata?

Ključ uspeha u svakom biznisu su klijenti! Pronalaženje novih klijenata i kasnije njihovo dugoročno zadržavanje je od presudnog značaja za dugoročno održivo poslovanje.

Svaka industrija ima svoje specifičnosti, a stomatološka je takva da je nivo lojalnosti pacijenata uglavnom jako visok, što je sjajno i nije tako često u drugim industrijama. U isto vreme pacijenti kod stomatologa najčešće dolaze tek sa problemom, koji im u proseku rešavate u nekom kraćem vremenskom periodu, možda u nekoliko poseta i onda tih pacijenata nema do sledećeg redovnog pregleda, ili, što je najčešće, nema ih do sledećeg problema sa zubima, što može biti za par meseci ili za par godina. Stomatolozima je stoga jako teško planirati svoje poslovanje na bazi postojećih klijenata, jer je teško predvideti njihov sledeći dolazak, što otežava planiranje poslovanja.

Marketing za stomatološke ordinacije je malo drugačiji nego za druge industrije, najvećim delom i zbog velike konkurencije i zasićenosti ordinacija na tržištu. Da bi dobro prodavala svoje usluge u ovoj visoko konkurentnoj industriji, ordinacija se mora diferencirati, biti prepoznatljiva. Važno je istaći na ovom mestu da su marketinčke metode interakcije između  i potrošača u stomatološkoj industriji druačije nego u ostalim medicinskim područjima.

Bez obzira koliko ste vi kao stomatolog motivisani i volite svoj posao, bez obzira da li radite samostalno ili vodite ordinaciju ili kliniku sa više zaposlenih stomatologa, sestara i ostalog osoblja, vi vodite ozbiljan biznis i za takav biznis neophodno je sistemski rešiti akviziciju novih pacijenata profesionalno koristeći širok spektar dostupnih marketinških alata, a ne oslanjajući se samo na tradicionalan marketing stomatologa „od usta do usta“, jer ozbiljan biznis ne može da se oslanja samo na jedan kanal komunikacije sa svojim potencijalnim pacijentima.

Svaki rezultat traži da izađete iz svoje zone komfora, naročito ako tražite strategiju koja će vam doneti maksimalne rezultate ili pak rezultate koje do sada niste imali.

Zato pogledajte ukratko kako izgleda naš inovativni proces Akvizicije potencijalnih pacijenata. Proces je podeljen u 4 osnovne faze: (I) faza definisanja potreba, (II) faza kreiranja strategije, (III) faza oglašavanja i (IV) završna faza.

 

(I) Faza definisanja potreba

Sam proces akvizicije počinje detaljnim razgovorom sa stomatologom, vlasnikom ordinacije ili klinike, kako bismo potpuno razumeli vas, vaše tržište i sveobuhvatno razumeli vaše želje i potrebe.

U ovoj fazi je najvažnije da vlasnik bude potpuno otvoren i iskren i da nam pruži detaljne i potpuno tačne informacije o planovima, očekivanjima, dosadašnjim rezultatima poslovanja i rezultatima marketinških aktivnosti, jer verujemo da ne biste želeli da započnemo saradnju baziranu na pogrešnim informacijama, zar ne?

Razlog je jednostavan: ako hoćete da nađemo najbolje rešenje za sve ono što vidite kao izazov za vaš biznis, jedini način da vam na najbolji način pomognemo je da budemo potpuno informisani i iskreni jedni prema drugima.

Ovo je faza u kojoj se najviše angažuje naš menadžment i tim za marketing strategiju.

 

(II) Faza kreiranja strategije

U ovoj fazi planiramo kako da vaše poslovanje globalizujemo, odnosno kako da dospemo do potencijalnog pacijenta, bez obzira gde se on nalazio.

Da bi mogli da kreiramo odgovarajuću strategiju, potrebno je da detaljno analiziramo i upoznamo vašu publiku, da kreiramo profil vašeg idealnog pacijenta, analiziramo njegove navike, šta voli, koje društvene mreže koristi, koja su mu tačno interesovanja, kako bismo mogli da ga privučemo i zainteresujemo za vaše usluge.

Platforme društvenih mreža koje koristite mogu su pravi rudnik zlata za akviziciju novih potencijalnih pacijenata. Društvene mreže nude mnogo načina za pronalaženje tačno određene kategorije korisnika, vaših budućih pacijenata, bez obzira u kojoj se zemlji nalaze.

Ovo je faza u kojoj se najviše angažuje naš tim za marketing strategiju.

 

 (III) Faza oglašavanja

Korišćenjem napred navedenih elemenata strategije, mi smo završili dve faze u klasičnom „marketing levku“ (istraživanje i hladno pozivanje), ostvarivši uštedu za vas i u troškovima i u vremenu pronalaženja potencijalnih pacijenata, jer smo praktično direktno prešli u fazu direktnog obraćanja zainteresovanima za vaše stomatološke usluge, znajući da su zainteresovane osobe spremnije da čuju vašu poruku i razmotre vašu ponudu.

Ovo je faza u kojoj koristimo svu sinergiju naših timova kako bi što bolje osmišljenim reklamama „naciljali“ vaše potencijalne pacijente. U ovoj fazi mi smo prikupili njihove kontakt podatke vaših potencijalnih pacijenata, koji su iskazali interesovanje za vašu ponudu.

Ovo je faza u kojoj se najviše angažuje naš kreativni tim.

 

(IV) Završna faza

U ovoj fazi, kada već imamo kontakt podatke vaših potencijalnih pacijenata, zainteresovanih za vaše usluge, vrši se transfer podataka vama i daju vam se osnovne informacije u vezi očekivanja potencijalnih klijenata u smislu za koju su ponudu iskazali interesovanje, šta je bio motiv da se jave baš vama, šta ih je tačno privuklo i ostale relevantne informacije u formi izveštaja.

Ovo je možda i najosetljivija faza, jer je u ovoj fazi potrebno da sa potencijalnim pacijentima dogovorite termine za pružanje usluga, da ispunite možda neke uslove koje pacijenti traže, a koje standardno ne nudite, dakle faza u kojoj ćete često morati da izađete iz komforne zone, kako biste ispunili želje i očekivanja vaših budućih pacijenata.

Ovo je faza u kojoj se angažujete VI!

 

Ako je ovo upravo ono što vam treba, kontaktirajte nas odmah pritiskom na dugme ispod!